Beeld © ANP

Marc-Marie Huijbregts niet blij met TV Kantine-persiflage

14 januari 2021 17:21

Marc-Marie Huijbregts (56) is allesbehalve tevreden met zijn al jarenoude 'De TV Kantine'-persiflage. Dat vertelt hij in gesprek met Aaf Brandt Corstius (45) in hun gezamenlijke podcast 'Marc-Marie & Aaf vinden iets'. De televisiemaker vindt het namelijk niet leuk dat Carlo Boszhard (51) 'altijd een beetje gemeen' over hem doet, zo stelt hij.

"Dan denk ik: doe het gewoon niet?"

Vanavond staat er eindelijk een nieuwe aflevering van De TV Kantine op ons te wachten waarin ook RTL Boulevard eraan moet geloven. Al jaren weet het programma allerlei BN'ers spot-on na te doen en onder anderen Marc-Marie Huijbregts is vaste prik voor het spraakmakende programma. Toch is de televisiemaker daar helemaal niet blij mee. "Het is vooral irritant dat hij in interviews altijd zegt hoe vervelend hij het vindt om mij na te doen. Dat hij mij het minst leuk vindt. Dan denk ik: doe het gewoon niet? Mij maakt het namelijk helemaal niets uit", vertelt hij in de podcast.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Carlo Boszhard deelt hilarische beelden van De TV Kantine

Daarnaast vertelt hij dat hij het ook niet eens is met hoe zijn uiterlijk wordt nagebootst. "Hij is altijd een beetje gemeen. Het leek alsof ik dood was gegaan, toen werd opgegraven. Vervolgens naar het brandwondencentrum en toen weer terug voor de opnames. Zo zag ik eruit. Het was superlelijk."

De producent van De TV Kantine laat aan RTL Boulevard weten dat Carlo het juist altijd erg leuk vindt om Marc-Marie te spelen. "Het enige wat we er momenteel over kwijt willen, gezien onze drukke opnameperiode van De TV Kantine, is dat Marc-Marie een van Carlo’s favoriete typetjes is om te spelen."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Wie gaat er schuil achter prinses Amalia in De TV Kantine?

De TV Kantine staat al jaren bekend om zijn hilarische persiflages van menig BN'er. Ook RTL Boulevard blijft niet bespaard: de imitatie van onze deskundige Nikkie Plessen is zelfs een van de bekendste momenten uit het programma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!