Beeld © RTL

Ludo Sanders na maanden vermissing weer gevonden door Janine

14 januari 2021 19:40

Goed nieuws uit Meerdijk! In de nieuwste aflevering van het bloedstollend spannende 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zien we dat Janine na maandenlang zoeken haar manlief Ludo weer heeft gevonden. Let op: dit artikel bevat spoilers.

De kijkers van het al jaren populaire programma GTST zaten weken in spanning: is dit het einde van Ludo Sanders? Het populaire personage werd namelijk vermist in Meerdijk nadat hij door zijn kleinzoon Valentijn overboord werd gekieperd. Zoekacties van de politie haalden niets uit en na maanden te hebben gezocht, werden deze zelfs gestaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden wederom stilgelegd

Maar dan gebeurt er iets wonderlijks: Ludo wikkelt een briefje om het pootje van de raaf Uccello en deze wordt door iemand gevonden. Het nieuws bereikt Janine, die het nauwelijks kan bevatten dat haar liefdespartner misschien nog wel in leven is. Samen met Leon stapt ze in een helikopter en vertrekken ze naar het booreiland waar Ludo schreef te liggen. Daar ziet Janine haar man levenloos op de grond liggen. 

Maar GTST zou GTST niet zijn als daarmee alle drama is afgelopen. Nina heeft namelijk ondertussen - zonder dat ze het doorheeft - het veilinghuis van haar vader verkocht aan zijn aartsrivalen Billy en Richard! Dat zou zomaar een catastrofale fout kunnen zijn nu Ludo eindelijk weer is gevonden. De aflevering is vanaf vandaag te zien bij Videoland en is volgende week op televisie te zien bij RTL4. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Oude bekende maakt comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden

Afgelopen zomer blikten we in Goede Tijden, Zomer Tijden terug op de afgelopen dertig jaar én keken we alvast vooruit naar het nieuwe seizoen. In de allerlaatste aflevering was niemand minder dan Victoria Koblenko te gast: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!