Beeld © RTL/De TV Kantine

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

15 januari 2021 10:13

Het was weer een daverend succes gisteravond op RTL 4: 'De TV Kantine' maakte haar comeback en trapte af met een hilarische aflevering geheel in Oranje-stijl. Vooraf werd vooral mysterieus gedaan over de vraag wie Amalia zou spelen. Na afloop was de grote vraag: wie zat er verborgen in het kostuum van Tim Hofman?

'Hahaha, Tim Hofman, geniaal!'

Naast de Oranjes moest ook RTL Boulevard eraan geloven in de eerste aflevering van De TV Kantine. De gehele aflevering stond in het teken van de fouten die onder meer Willem-Alexander het afgelopen jaar maakte. Niet alleen lapte hij de coronamaatregelen aan zijn laars, even later nam hij het vliegtuig naar Griekenland terwijl de rest van Nederland werd geadviseerd thuis te blijven. Genoeg inspiratie dus voor het programma.

Even later verscheen ook Tim Hofman met zijn programma #BOOS. Hij vroeg prins Bernhard waar hij nou zo boos over is. Kijkers reageerden vol lof op het optreden van de acteur die Tim naspeelt. 'WTF! Wie speelt Tim Hofman zo goed?', 'Haha, debroervanroos (Tim Hofman, red.) bij De TV Kantine is echt hilarisch' en 'Hahaha, Tim Hofman, geniaal!' is maar een greep uit de reacties op het sociale medium. Maar de grote vraag bleef: wie was de acteur? En dat blijkt niemand minder dan acteur Valentijn Bernard, die (gast)rollen speelde in onder andere Flikken Rotterdam, Nieuwe Tijden en Soldaat van Oranje - de Musical. 

De TV Kantine zie je elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4. Hier kijk je de aflevering van gisteren terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!