Gaby Blaaser in De Bachelorette Beeld © De Bachelorette / Videoland

Gaby teleurgesteld in Bachelorette-heren: 'Mij niet meer bellen'

15 januari 2021 13:23

De zoektocht naar de ware liefde liep voor Gaby Blaaser (34) iets anders dan gepland. Achttien mannen probeerden haar hart te veroveren in 'De Bachelorette', maar helaas sloeg bij niemand de vonk echt over. Op Radio 538 blikt Gaby nog een keer terug op het avontuur.

"Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen"

Kijkers van de Videoland-serie konden zien hoe Joey de uiteindelijke winnaar werd, maar tijdens de speciale reünie-uitzending werd al meteen duidelijk dat terug in Nederland hun romance geen stand hield. Ze probeerde het nog een keer met Jordy, maar ook dat liep op niets uit.

Joey, Jordy en ook Niek lieten na het mislukte liefdesavontuur op verschillende manieren weten hoe zij erin stonden. Niek was namelijk van mening dat Gaby alleen maar meedeed voor de show, Jordy noemde Gaby een clown en Joey twijfelde aan de oprechtheid van Gaby.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Heeft Gaby Blaaser een nieuwe vlam aan de haak geslagen?

Gaby vertelt in De Coen en Sander Show op Radio 538 dat zij wel terugkijkt op een mooi avontuur, maar ze plaatst er wel een kanttekening bij. "Wat er daarna is gebeurd, ik laat me daar nooit heel erg over uit. Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen."

Tijdens de opnames van De Bachelorette maakte ze de heren al duidelijk dat zij op zoek was naar een discreet iemand die met haar beroemdheid om kan gaan. Ze had dan ook niet verwacht dat de mannen haar zo de grond in zouden trappen. "Dus ik was daar ook wel van in shock, ik had dat ook niet zien aankomen."

Hoe kijkt Gaby zelf terug op haar handelen? "Naar mijn idee heb ik nooit iets heel erg fout gedaan, dus dat vind ik jammer. Het raakt me wel omdat het zo'n mooi programma is geworden. We kunnen hier toch allemaal heel erg trots op zijn? Ik vind het jammer dat je dan op deze manier uit elkaar gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Niek haalt uit naar mannenverslindster Gaby: kinderachtig gedoe

Inmiddels kunnen we elke week genieten van Prince Charming, de opvolger van De Bachelorette. In onze serie Date or No Date? ontvangt Gaby Blaaser de mannen voor wie Marvin niet heeft gekozen. Deze week spreekt ze met Tim, die onthult dat het er spannend aan toe ging tijdens zijn date met Marvin.

Date or No Date? Marvin zat flink te voelen tijdens date met Tim

10:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!