Bram Sangster tijdens 'The voice of Holland' Beeld © RTL/Videoland

Toekomstige finalist? Bram uit TVOH imponeert met auditie

15 januari 2021 21:01

De tranen, complimenten en prachtige stemmen vliegen je elke week weer om de oren in 'The voice of Holland'. Maar heel af en toe zit er eentje tussen waar zelfs coaches Anouk (45), Ali B (39), Waylon (40) en Jan Smit (35) van achterover vallen. Dit keer was het Bram Sangster (23) uit Den Bosch die de trommelvliezen positief deden wapperen.

"Jij hebt het gewoon. Ik vond het echt bijzonder"

Met zijn piano-uitvoering van 'Holes', dat origineel van de band Passenger is, wist Bram het ultieme The voice of Holland-doel te behalen: alle vier de coaches draaiden voor de zanger. Na de eerste zin draait Jan al en kort daarop volgen de andere drie coaches. “Het is ontzettend bijzonder wat je doet”, vindt Jan. "Omdat je ogenschijnlijk weinig moeite doet om dit te produceren en ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik heel graag met jou naar de finale zou willen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maurice slaat Ali B 'knock-out' met hilarische opmerking in TVOH

Ook Ali is onder de indruk en vindt zijn optreden 'supergoed'. Waylon genoot net zo en noemt het 'heel bijzonder'. Vooral Anouk is omvergeblazen. “Van het begin af aan dacht ik: wat een goede stem, wat gebeurt er", legt ze uit. En dan overvalt ze Bram met een hele reeks aan complimenten. "Ik zit in principe naar iemand te kijken die lekker een concert geeft. Voor mij is dit echt genieten en dat hebben maar heel weinig mensen. Jij hebt het gewoon. Ik vond het echt bijzonder. Echt dankjewel. Ik heb écht genoten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gepeste oud-kandidaat Job blaast TVOH-jury omver

Aan Bram de lastige taak om tussen de vier coaches te kiezen, ook al wist hij het eigenlijk al vóór hij meedeed. "Ik heb altijd gezegd: als ik ooit aan The Voice meedoe en deze persoon draait, ga ik haar kiezen. Dus Anouk”, legt de zanger uit over zijn keuze. En dat bevalt haar maar al te goed: "Ik ben superblij dat je me gekozen hebt. Echt waar, ik vind het een eer." 

Het was weer een gezellige boel tijdens de een-na-laatste Blind Audition-ronde. Maar achter de schermen is het niet altijd even vriendschappelijk tussen de coaches. In de video hieronder zie je hoe het misging tussen Ali en Waylon. 

The voice of Holland is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!