Tijl Beckand Beeld © ANP

'Irritante' Tijl Beckand afgebrand door De Slimste Mens-kijkers

18 januari 2021 21:42

Menig Twitterend kijker van 'De Slimste Mens' zou er niet rouwig om zijn als Tijl Beckand (46) niet als winnaar uit de strijd komt aan het einde van de week. Sommigen beschouwen de comedian als 'behoorlijk irritant', zo blijkt wel uit hun ongefilterde tweets.

"Mag Tijl alsjeblieft naar huis? Ik vraag dit voor een vriend"

Ondanks dat er iedere afleveringen miljoenen mensen kijken, lijkt Tijl niet van plan om à la Rob Kemps publiekslieveling te worden. De comedian wordt door menig Twitteraar volledig afgebrand na zijn eerste optreden in de finaleweek. Uit de ijzige reacties blijkt dat menig kijker Tijl de afgelopen uitzendingen in ieder geval níet heeft gemist. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gaan Rob Kemps 'missen' na exit uit De Slimste Mens

Eerder werd al geklaagd over het norse - lees: chagrijnige - voorkomen van Tijl en dat is in deze uitzending niet anders. 'Mag Tijl eruit? Desnoods gedwongen', klinkt het harde commentaar van één kijker. 'Wat is Tijl een slechte en zure verliezer', deelt een ander halverwege de aflevering. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tijl Beckand: 'Corona is een mokerslag'

Naast haat en verderf is er ook ruimte voor een positieve noot. Andere kijkers nemen het voor de comedian op nadat hij de wind van voren krijgt op het (niet zo) sociale medium. 'Ik snap Tijls humor wél', luiden de worden van een kijker die overduidelijk meer fan is van zijn optreden vanavond. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!