Beeld © Videoland

Sonny neemt rigoureus besluit in Temptation Island

21 januari 2021 14:23

De ene na de andere relatie lijkt te stranden in 'Temptation Island: Love or Leave'. Hoewel het bij sommige stellen nog onduidelijk is hoe het afloopt, lijkt voor Sonny en Jaydi de koek toch wel echt op te zijn. En daarom neemt Sonny een rigoureus besluit.

Let op: dit artikel bevat spoilers van aflevering 10!

"Voor mij is het duidelijk dat ik hier wel uitgekauwd ben"

In de tiende aflevering van Temptation Island: Love or Leave gaan de heren weer op date. Wanneer Kaj aan Sonny vraag wie hij meeneemt, wordt duidelijk dat Sonny het allemaal niet meer ziet zitten. "Ik denk dat mijn proces wel afgelopen is."

Hij maakt duidelijk dat hij het niet ziet zitten om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. "Ik kan me niet openstellen, ik wil me niet openstellen." Daarnaast wil hij ook niet in een situatie belanden waarbij een van de dames wellicht gevoelens voor hem krijgt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sonny ging ten onder aan boodschap Jaydi in Temptation'

Sonny is er klaar mee. "Voor mij is het duidelijk dat ik hier wel uitgekauwd ben." Hij wil naar huis. "Ik ga de liefde niet vinden. Ik ben de liefde kwijtgeraakt. Ik merk dat de intenties die ik hier in de villa heb niet altijd aankomen." In de vorige aflevering werd duidelijk dat Sonny zich vanaf toen vooral zou storten op het helpen van de mannen. De mannen konden zijn hulp echter niet waarderen, aangezien Sonny niet eens de namen van hun vriendinnen kende.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny wordt door mede-kandidaten op zijn plek gezet in Temptation

Hij heeft nu toch een klein beetje spijt van al zijn uitspraken. "Ik merk dat ik mij verkeerd verwoord, omdat ik te veel gedachtes in mijn hoofd heb gekregen door dit proces. Voor mij is het op dit moment echt een hel."

"Ik heb me continu alleen maar gefocust op andere mensen", legt hij uit. "Ik merk met Jaydi heel erg dat ik misschien haar proces heb beperkt en niet heb gestimuleerd." De andere mannen hebben Sonny namelijk het inzicht gegeven dat hij Jaydi misschien juist blokkeerde in hun relatie. "Je moet iemand ook op z'n bek laten gaan en zelf laten opstaan. Ik heb haar tekortgedaan door alles voor haar te doen. En ik wens haar alle geluk van de wereld." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Sonny ging ten onder aan boodschap Jaydi in Temptation'

Sonny besluit zijn koffers te pakken en in zijn eentje terug naar Nederland te gaan.

Hoe kijkt hij terug op zijn deelname aan Temptation Island? Je ziet het in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!