Winnaars van Prince Charming Beeld © Getty Images

Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming

24 januari 2021 11:00

Niet alleen in Nederland zitten de kijkers aan de Videoland-buis gekluisterd om de avonturen van 'Prince Charming' te volgen, in het buitenland is het programma ook populair. Het programma is in zowel de Verenigde Staten als in Duitsland uitgezonden en brengt twee prachtwinnaars voort.

Zoals fervente aanhangers van het televisieformat weten worden er bij de ceremonie geen rode rozen uitgedeeld, maar zwarte stropdassen. Maar wie o wie hebben Robert Sepúlveda Jr. (de prins op het witte paard uit de VS) en Nicolas Puschmann (Duitsland) gestrikt aan het einde van hun seizoen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming-mannen waren jaloers op Tim

Eric Leonardos

Laten we beginnen met de Amerikaanse prins Eric. Zijn deelname heeft hem zeker niet de das omgedaan. De haarstylist uit het zonnige Los Angeles wist uiteindelijk het hart van de felbegeerde vrijgezel Robert te veroveren en kwam als winnaar uit de bus. Hun relatie bleek geen lang leven beschoren. Niet lang nadat de camera's stopten met draaien kondigde Robert aan weer als single door het leven te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prachtige Prince Charming-villa is te huur... maar dat kost wat

Lars Tönsfeuerborn

De volgens hemzelf nogal asociale Lars is wel op de socials te vinden, maar waarschijnlijk alleen omdat hij zoveel bekendheid vergaarde door mee te doen aan het liefdesprogramma. Hij verloor zijn hart aan Prince Charming Nicolas en wist tot het allerlaatste moment te blijven. De vonk sprong zelfs zo hard over, dat de twee aankondigden om samen te wonen. Een jaar later, in november 2020, besloot het koppel er toch een punt achter te zetten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tegen elk aannemelijk bod: Tim zet foto Prince Charming te koop

In de Nederlandse versie van Prince Charming heeft Marvin uit Limburg ook de liefde gevonden. Na weken speculeren is de winnaar eindelijk bekend. Je leest er hier alles over.

In het programma Date or No Date? gaan de afvallers wekelijks op zoek naar een nieuwe liefde. Bekijk hieronder de uitzending met Tim. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!