Beeld © ANP

Bert: 'Vermakelijk hoe dingen uit de hand lopen bij Familiediner'

20 januari 2021 17:46

Bert van Leeuwen (60) is in de nieuwe editie van 'Veronica Magazine' eerlijk over waarom mensen naar het programma 'Het Familiediner' zouden moeten kijken.

"Ik zou toch adviseren om te kijken omdat het boeiend, verrassend, spannend en vermakelijk is"

In Het Familiediner probeert Bert van Leeuwen iedere maandag families na een ruzie weer nader tot elkaar te brengen. De presentator bezoekt beide familieleden en gaat met hen in gesprek. Vervolgens nodigt hij hen uit voor een verzoeningsdiner. Iedere aflevering speelt weer opnieuw de vraag: wie stapt er uit de limousine? Zijn de familieleden bereid om elkaar te vergeven?

Volgens Bert voor velen een must om naar te kijken. "Natuurlijk moet er helemaal niets, maar ik zou toch adviseren om te kijken omdat het boeiend, verrassend, spannend en vermakelijk is. Dat zijn ook de redenen voor mij om het programma te willen blijven maken na twintig jaar."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bert van Leeuwen hekelt kritiek: 'Ben helemaal niet saai'

Bert doet ook een boekje open over zijn eigen favoriete programma's. "Het programma Lang Leve de Liefde vind ik echt geweldig. Ik kwam het per ongeluk een keer tegen en mis nu geen enkele aflevering meer", vertelt de presentator openhartig.

Ook zijn er een aantal programma's waar Bert liever niet naar kijkt. "Programma’s die mij echt niet aanspreken zijn dingen als Temptation Island, dat vind ik helemaal niets, of programma’s waarin BN’ers achter panels worden gezet en dan heel jolig en grappig moeten doen. Programma’s als Ik Hou van Holland. Prima dat ze er zijn, maar ze zijn niet aan mij besteed.”

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Het Familiediner pakt niet uit als gewenst voor moeder Marie

Het Familiediner zie je elke maandag om 21.20 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!