Sonny van Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Zo gaat het nu met Sonny nadat hij gedumpt werd door Jaydi

22 januari 2021 14:00

Met de liefde van zijn leven, Jaydi, vertrok Sonny naar het zonnige Italië om zijn relatie te testen in 'Temptation Island: Love or Leave'. Een paar onhandige uitspraken verder werd hij door haar bruut aan de kant gezet. In 'Temptation Love Therapy' doet hij nu zijn kant van het verhaal.

"Ik gun haar het geluk van de wereld"

Ondanks de tegenslagen van Temptation Island: Love or Leave - waar we dankzij Videoland allemaal getuige van zijn geweest - zit Sonny lekker in zijn vel. Dat vertelt hij aan presentatrice Gwen van Poorten. "Ik heb me herpakt", zo klinkt het. "Het is natuurlijk al een aantal maanden geleden dat alles is opgenomen, dus ik ben al best ver in het verwerkingsproces en probeer het beste van het leven te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonny neemt rigoureus besluit in Temptation Island

Dat Jaydi een ander heeft gevonden, daar heeft hij inmiddels vrede mee. "Ik ben blij dat Jaydi gelukkig is", doet hij zijn verhaal. "Ik gun haar het allerbeste. Ze is een supermooie meid en ik gun haar het geluk van de wereld."

Volgens Sonny maakten ze elkaar al een tijdje niet gelukkig en bevond hun relatie zich op 'glad ijs' voordat ze besloten mee te doen aan de ultieme relatietest. "Het werkte niet meer, dat bleek wel."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zo zag Jaydi van Temptation Island er vroeger uit met kort pittig haar

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!