Sonny van Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Sonny reageert op zijn omstreden uitspraken in Temptation Island

23 januari 2021 10:36

Hij is zonder twijfel de meest besproken kandidaat van 'Temptation Island: Love or Leave': Sonny. In een nieuwe aflevering 'Temptation Love Therapy' reageert hij op alle commotie die rond zijn persoon is ontstaan.

"Ik heb liever spijt van mijn woordkeuzes dan van mijn daden"

Love Therapy: Sonny reageert op nieuwe liefde van Jaydi

13:30

De ultieme relatietest liep voor Sonny en zijn inmiddels ex-vriendin Jaydi niet zoals gepland. Volgens Sonny heeft niet alleen Jaydi een aantal fouten gemaakt, ook is hij zelf niet altijd even lekker bezig geweest. "Ik en Jaydi hadden een aantal afspraken en daar heeft ze zich niet aan gehouden. Maar we hadden ook afspraken over mijn grove humor en daar heb ik mij ook niet aan gehouden", biecht hij op.

Sonny doelt op uitspraken zoals 'de honderd aantikken' en 'de hele tafel proeven'. "Dat slaat natuurlijk nergens op", vindt hij nu ook zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaat Tahira in Temptation Island voor problemen zorgen?

Maar de Temptation-ster heeft wel een verklaring voor die uitspraken: hij gebruikte ze namelijk in een andere context. Aan presentatrice Gwen van Poorten vertelt Sonny dat hij met Gregory in gesprek was en vrouwen vergeleek met fruit. "Als je alle soorten fruit op tafel legt en je neemt alleen een hap banaan, dan kun je niet met zekerheid zeggen dat dat het lekkerste fruit is. Dus ik zeg in mijn enthousiasme: 'Ik wil de hele tafel proeven.' We waren best aangeschoten in dat busje (...) en dan krijg je een beetje kleedkamerpraat."

Ook op zijn uitspraak 'de honderd aantikken' komt hij terug. "Ik ben van mening dat je je eerst moet oriënteren in het leven en meerdere partners moet hebben gehad, om te weten wie jouw droomvrouw is", legt hij uit. "Dus ik heb er een nulletje achter geplakt." Iets waar hij achteraf gezien spijt van heeft: "Dat had ik niet zo moeten zeggen, dat zijn eigenlijk meer geintjes. (...) Achteraf heb ik spijt van mijn woordkeuzes en de dingen die ik heb verteld. Maar ik heb liever spijt van mijn woordkeuzes, dan van mijn daden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zo zag Jaydi van Temptation Island er vroeger uit met kort pittig haar

Het woord 'levensproject' zou Sonny nu ook niet meer snel gebruiken. "Hoe verzin je het?!" blikt hij terug. "Verkeerd verwoord, maar verkeerde intenties? Nee."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!