Beeld © Temptation Love Therapy

Sonny van Temptation vertelt over plannen rond eigen documentaire

27 januari 2021 07:18

Sonny heeft na zijn deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave' niet stilgezeten. In 'Temptation Love Therapy' onthult hij druk bezig te zijn met een eigen documentaire. Bij ons geeft hij alvast een preview.

"Ik vind het wel zo eerlijk als Nederland de échte Sonny ziet"

Sonny laat in de aflevering weten dat het nooit een optie was dat hij of Jaydi het programma alleen zou verlaten. "We hebben alle scenario’s doorgenomen en dan zeg je: je laat elkaar vrij, maar je laat elkaar niet vrij. Je hebt afspraken gemaakt, punt. En daarna ga je het evalueren", vertelt hij. "En dat is dus helemaal niet gebeurd."

Dat het anders is gelopen zoals hij van tevoren gedacht had is een understatement. "Ik ben van mening dat je te allen tijde in je leven het geluk moet najagen. Ik ben nu ook mijn geluk aan het najagen."

Love Therapy: Sonny reageert op nieuwe liefde van Jaydi

13:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonny wordt door mede-kandidaten op zijn plek gezet in Temptation

Zo is hij druk met zijn eigen documentaire. Hij heeft een duidelijke reden om die te maken: "Ik vind het wel zo eerlijk als Nederland de échte Sonny ziet." Daarnaast wil hij dolgraag een eigen programma presenteren. Er zouden zelfs al meerdere zenders interesse in hem hebben! Om wat voor programma het precies zou gaan kan hij nog niet zeggen, maar het zal iets zijn waarin hij mensen helpt. "We zijn met heel mooie dingen bezig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Sonny ging ten onder aan boodschap Jaydi in Temptation'

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!