De TV Kantine Beeld © De TV Kantine

Kijkers De TV Kantine vol lof over duizendpoot Elise Schaap

21 januari 2021 21:41

Ook de tweede aflevering van 'De TV Kantine' was weer trending. Hoewel half bekend Nederland zijn opwachting maakt in het humoristische RTL-programma, is het Elise Schaap (38) die de show steelt. 

"Elise draagt De TV Kantine"

Olcay Gulsen, Emma Heesters, Melania Trump, Miljuschka Witzenhausen, Famke Louise, Roos van Kopen Zonder Kijken; de lijst met briljante typetjes die Elise inmiddels beheerst is enorm. Hoewel de actrice alweer een paar seizoenen te zien is naast Carlo Boszhard en Irene Moors, blijft ze de kijkers verbazen. 'Elise draagt De TV Kantine' en 'Emma Heesters, wéér zo'n goeie van Elise. Zonder haar is De TV Kantine helemaal niks', klinkt het dan ook enthousiast op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nicolette en Bas kijken uit naar De TV Kantine-imitatie: 'Identiek'

De TV Kantine is inmiddels bezig aan alweer het twaalfde seizoen. "Dit seizoen hebben we nog meer liedjes, veel uit de jaren 80. Dat vind ik heel leuk om te doen", vertelde Elise, die na een aantal seizoenen steeds meer inhoudelijk meedenkt, eerder tegen het ANP. "Ik mag zo iets meer mijn stempel op het programma drukken. En ik vind het net als Carlo heel leuk om liedjes te doen, dus die komen meer voorbij."

Zo zongen Elise en Carlo in de tweede aflevering een wel heel bijzondere versie van 'Una Paloma Blanca', namelijk: 'Una Corona Drama'.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

De TV Kantine trapte vorige week af met een koningsspecial, maar kreeg veel kritiek vanwege de persiflage van Amalia, gespeeld door Najib Amhali. Ook Justine Marcella vond het ongepast.

Justine Marcella: Amalia in De TV Kantine niet gepast

01:58

De TV Kantine is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!