Beeld © William Rutten

Stront aan de knikker? Kijkers Marble Mania verdeeld over show

22 januari 2021 07:37

Gisteravond ging de knikkershow met BN'ers 'Marble Mania' van start op SBS6. Winston Gerschtanowitz presenteerde de show waarin onder anderen Wesley Sneijder (36) aan het knikkeren was, onder commentaar van Jack van Gelder (70). De 1,4 miljoen kijkers thuis waren verdeeld over het knikkeren op de kijkbuis.

"Het is een verademing"

'Dit is fantastisch', schrijft een kijker via Twitter over Marble Mania. Een andere kijker noemt het programma zelfs 'een verademing'. 'Na 9 maanden lockdown en kijken naar mensen die over niets anders praten dan corona is het een verademing. Ja kinderachtig, maar eindelijk eens iets anders op tv.' Veel anderen zijn via het social medium enthousiast over het programma, waarbij ze lekker achterover kunnen hangen en kijken hoe men aan het knikkeren is.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ook Wesley Sneijder slaat aan het knikkeren op tv

Toch zijn er ook mensen voor wie het knikkeren met BN'ers niet op televisie had gehoeven. 'Als je dacht 2021 niet al bizar van start was gegaan, zijn op dit moment Wesley Sneijder, Gio Bronckhorst en Ronald de Boer aan het knikkeren op SBS6. Met commentaar van Jack van Gelder. Geld doet gekke dingen met de mens', schrijft iemand. Een ander: 'Ik weet niet of dit briljant is of toch de totale debilisering van televisieprogramma’s. Ik gok toch het tweede.'

Marble Mania is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!