Jill in Big Brother Beeld © Ingo Calì

Jill naar verwachting pas volgende week terug in Big Brother-huis

22 januari 2021 11:43

'Big Brother'-bewoonster Jill kan op zijn vroegst pas dinsdag terugkeren in het huis. De 22-jarige werd donderdagnacht onwel en werd uit voorzorg per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ze kan niet direct terug vanwege de corona-omstandigheden.

"Maandagavond kan ze een coronatest afnemen en bij een negatief resultaat op dinsdagochtend kan ze terugkeren in het huis"

Jill, die hevige buikpuin had, is na het onderzoek in het ziekenhuis in quarantaine gegaan in een hotel, laat een woordvoerder van producent EndemolShine weten. Alle voorzorgsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat Jill bij terugkeer naar het huis corona meebrengt. "Maandagavond kan ze een coronatest afnemen en bij een negatief resultaat op dinsdagochtend kan ze terugkeren in het huis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jill uit Big Brother met ambulance afgevoerd

EndemolShine benadrukt dat Jill ook op haar hotelkamer volledig afgesloten blijft van de buitenwereld, net zoals de overige bewoners van het Big Brother-huis. Ze heeft dus geen toegang tot internet of televisie.

Volgens de 22-jarige Jill werden haar klachten veroorzaakt door een verlate menstruatie. Ze maakt het inmiddels weer goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother stuurt René als derde kandidaat naar huis

De nieuwe Big Brother is dus in volle gang, maar zitten we eigenlijk wel te wachten op een revival?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!