Beeld © The Voice

Oude bekende The Voice betreedt 23 kilo lichter opnieuw het podium

22 januari 2021 21:47

De eindstreep is in zicht! Vrijdagavond was het alweer tijd voor de achtste en tevens laatste auditieronde van 'The voice of Holland'. En sommige kandidaten hebben er echt álles voor over om door te breken, zoals de 25-jarige Sebastiën van Dorp.

"Het is erop of eronder"

Sebastiën waagde twee jaar geleden ook als eens een poging bij The voice of Holland en was toen onderdeel van Team Sanne. Helaas viel de 25-jarige nét voor de grote liveshows af. Daarom wil hij nu revanche. Om niets aan het toeval over te laten, heeft hij de afgelopen tijd flink aan zichzelf gewerkt. "Toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: gast, je hebt jezelf echt lekker laten gaan. Dat heb ik aangepakt en ben inmiddels zo’n 23 kilo afgevallen. Een heel nieuwe ik", aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace was bijna coach in huidige seizoen The Voice

Ondanks zijn ervaring gieren de zenuwen door zijn lijf. "Ik heb natuurlijk al een keer meegedaan, dus je voelt die spanning van toen nog wel. Maar ik weet niet of hij nu minder erg, of erger is", vertelt hij vlak voor zijn grote moment. "Ik ben al blij als iemand draait, laten we daar gewoon voor gaan. Het is erop of eronder."

Dat Sebastiën zich geen zorgen hoeft te maken blijkt al na de eerste noot. Anouk is meteen enthousiast en draait haar stoel. "Wat een mooie stem, joh!" Al snel is ook Jan Smit overtuigd. Waylon voegt zich op het laatste moment aan hen toe, al is hij iets minder enthousiast omdat Sebastiën hem erg aan Kensington doet denken. "Maar dat is niet erg, die hebben namelijk hele grote hits - en die gun ik jou ook", lacht de rocker. Anouk sluit zich aan bij de woorden van Waylon, maar de zangeres werd vooral gegrepen door het begin van zijn optreden. "Belachelijk mooi", noemt ze het zelfs. "Ik dacht: ik moet meteen draaien om te zien wat het is."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nederlandse Murda coach in Turkse rapversie van The Voice

Het is uiteindelijk coach Anouk die met Sebastiën mag werken. En die kan zijn borst natmaken, want eerder snauwde de zangeres collega Waylon flink af...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!