Beeld © Kopen Zonder Kijken

Huis eerste Kopen Zonder Kijken na opnames flink aangepakt

23 januari 2021 15:45

Inmiddels staan de stellen in de rij voor Martijn Krabbé en zijn team van 'Kopen Zonder Kijken'. Larissa en Jeffrey uit het eerste seizoen hadden echter geen idee waar ze aan begonnen, maar zijn nog altijd dolgelukkig met het eindresultaat. Al hebben ze hier en daar wel wat aanpassingen gedaan vertellen ze aan 'LINDA.nl'.

"Naderhand heb ik daar de schoonmaakster heel blij mee gemaakt"

Larissa en Jeffrey wonen nu een kleine drie jaar in het huis dat het team van Kopen Zonder Kijken voor hun vond. Na de opnames kon het gezin meteen intrekken, alleen aan de zolder moest nog het een en ander gedaan worden. Ook die hebben Larissa en Jeffrey binnen twee maanden zelf verbouwd, want tijdens de allereerste avond in hun nieuwe paleisje bleek Larissa zwanger!

"Ik zag het niet aankomen", vertelt ze. "Het gekke was dat Martijn Krabbé die middag aan me vroeg of ik wel mee mocht proosten. Hij voelde zich ongemakkelijk dat hij dat vroeg en schrok van zichzelf, maar dat zette me aan het denken. Een paar uur later bleek zijn vraag terecht."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Yes! Amerikaanse Kopen Zonder Kijken nu te zien bij Videoland

Hoewel ze nog altijd geen spijt hebben van hun deelname en 'nooit meer weg willen', is er in de loop der jaren wel het een en ander veranderd in het huis. "Ik houd van verandering, dus inmiddels is het qua sfeer echt totaal anders", biecht Larissa op. "We zijn nu voor veel warmere kleuren gegaan en gaan van de week ook weer de muren verven. Toen waren we onwijs blij met alles, maar nu is het wederom tijd voor wat nieuws."

Zo was in het programma Larissa nog helemaal gek van de opvallende, groene lamp boven de eettafel, maar die heeft inmiddels plaats gemaakt voor een nieuw exemplaar. "Naderhand heb ik daar de schoonmaakster heel blij mee gemaakt. Scheelt weer (...) En ja, we hebben ontzettend veel veranderd. Maar we zouden zo weer meedoen. Tenminste, als we ooit weg zouden gaan van deze plek. Wat we dus niet gaan doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makelaar Alex schrikt van rare ontdekking in Kopen Zonder Kijken

Het succes van Kopen Zonder Kijken is inmiddels zo groot, dat het programma onlangs zelfs te zien was in De TV Kantine!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!