Joshua Nolet Beeld © AVROTROS

Joshua reageert op extreme Molactie in Wie is de Mol?

25 januari 2021 16:46

Menig kijker van 'Wie is de Mol?' zet na de uitzending van zaterdag zijn of haar punten in op Joshua Nolet (32). Hij 'vergat' tijdens de opdracht Fotogenie(k) om een foto van medekandidaat Lakshmi (27) te maken en maakte zich daarmee erg verdacht. In een extra video reageert hij op de molactie.

"Heb jij weer een foutje gemaakt?"

Commotie alom als de groep erachter komt dat Joshua niet zeven, maar zes foto's heeft gemaakt. Dat is niet volgens afspraak en bovendien kan hij Marije en Charlotte daarmee flink in de problemen brengen. Marije legt de groep haarfijn uit dat het extra geld had gekost als ze ervoor hadden gekozen om het vak zonder foto te openen. Het duo moest dan nog een extra foto omdraaien om een hint te krijgen, wat geld kost. 

Marije laat het er niet bij zitten en spreekt Joshua aan. "Heb jij weer een foutje gemaakt?" Splinter gelooft er net zoveel van als Marije. "Joshua is dus vergeten om Lakshmi te fotograferen", antwoordt hij sarcastisch. "Ik weet het, het spijt me", vertelt Joshua vervolgens. "We gaan door..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joshua heeft wat op te biechten na exit Florentijn uit WIDM

Uiteindelijk is het Lakshmi die het programma moet verlaten. Ze vertelt in de video hieronder waarom ze zich daar zo 'genaaid' door voelt. 

Lakshmi voelde zich genaaid door WIDM-exit

01:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!