Jaimie Vaes Beeld © Aicha Abdoun

Jaimie Vaes geeft met eigen realityserie een kijkje in haar privéleven

26 januari 2021 12:59

Wie altijd al benieuwd is geweest naar het hectische en uitbundige leven van Jaimie Vaes (31) kan in februari z'n hart ophalen. De verloofde van Lil Kleine (26) kondigt vandaag aan dat ze haar eigen realityserie krijgt: 'Jaimie Vaes: in the Vaes Lane'.

Luxe etentjes, chique vakanties met vriendinnen en kinderkleding van Gucci: wie niet verder kijkt zou denken dat Jaimie misschien wel een oppervlakkig bestaan leidt. Met haar realityserie laat ze zien dat het niet alleen maar designerkleding is wat de klok slaat in huize Scholten-Vaes. De zorg voor zoon Lío en het leven als de aanstaande vrouw van Lil Kleine is tot in detail vastgelegd voor haar eigen serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes deelt nieuwe details huwelijk én trouwdatum

Tussen de bedrijven door wordt het Amsterdamse huis van Jaimie en Jorik verbouwd én dient er een bruiloft te worden gepland. Het persoonlijke inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff is vanaf februari te volgen op streamingdienst discovery+.

Het interview met Jaimie Vaes over haar eigen realityserie zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik onder de indruk van Jaimie Vaes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!