Mick in Married at First Sight Beeld © RTL

Déze BN'er gaf Mick op voor Married At First Sight

26 januari 2021 21:56

Er staat een nieuw koppel voor het altaar in de zevende aflevering van 'Married At First Sight'. Amsterdammers Mick en Daisy geven elkaar het ja-woord en daarvoor heeft de bruidegom niemand minder dan Monique Smit (31) te bedanken. Zij is namelijk degene die de goedlachse Mick heeft opgegeven voor het avontuur.

"Hij is iemand die het geluk in de liefde niet kon vinden"

Monique is op van de zenuwen op de grote dag van haar goede vriend. "Jij kent de bruidegom heel goed", begint Carlo het gesprek. "Het is zelfs zo dat ik hem heb opgegeven", vertelt Monique. "Dus ik voel me ook wel een beetje verantwoordelijk." Plots kan het snel gaan: waar Mick eerst nog wordt neergezet als de eeuwige vrijgezel, stapt hij nu ineens eerder in het huwelijksbootje dan Monique zelf. En dat terwijl zij en haar partner Martijn al heel water jaren bij elkaar zijn.

Martijn heeft naar eigen zeggen een goede reden om zijn vriend dit avontuur te gunnen. "Hij is één van mijn beste vrienden. Hij is iemand die het geluk in de liefde niet kon vinden. Het is iemand die wij het heel erg gunnen en misschien zijn de experts voor hem wel de oplossing."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze BN'er heeft een verleden met Rein uit MAFS

Benieuwd of jij net zoals Mick en Daisy een hoge matchscore behaalt? In de video hieronder zie je hoe jij en je partner dezelfde test kunnen maken als de kandidaten van dit seizoen Married At First Sight. 

Married At First Sight wordt iedere maandag en dinsdag uitgezonden om 20.30 uur op RTL4. Of kijk alvast vooruit via Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!