Rein en Danny Beeld © Married At First Sight

Rein roddelt over het 'lelijke' kapsel van Danny in MAFS

27 januari 2021 07:00

Wie de eerste zeven afleveringen van 'Married At First Sight' heeft gezien, weet dat de vonken er van afvliegen bij paradijsvogels Danny (40) en Rein (35). De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben - tot Rein met zijn beste vriendin in een hoekje begint te roddelen over zijn nieuwe echtgenoot.

"Dat kapsel kunnen we veranderen"

Voor de camera's lijkt Rein niets dan goede woorden te hebben over de man aan wie hij een paar uur daarvoor eeuwige trouw beloofde. Hij overlaadt hem met kusjes, aanrakingen en lieve woorden. Maar even later, als Rein een momentje heeft met BFF Petra, komt er een andere kant van hem naar boven. 

De eerste indruk van Danny was zowel positief als negatief, zo blijkt. "Toen hij kwam binnenlopen dacht ik: hij heeft kleine ogen, maar wel heel sprekende ogen. En ik dacht: dat kapsel..." Petra barst in lachen uit. "Dat dacht ik ook", terwijl ze haar beste vriend een high five geeft. "Dat kapsel kunnen we veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rein flirt met Danny in MAFS: 'Heb nog een verrassing voor vannacht'

Terwijl Rein en Petra bijkletsen over de dag, slaat de onzekerheid Danny ondertussen om de oren. "Ik word een beetje bang dat ik weer iemand leuk ga vinden en teleurgesteld wordt. Weet je, ik ben gewoon zo vaak op mijn bek gegaan", huilt hij uit bij zijn dierbaren. 

Halverwege het emotionele verhaal van Danny komt Rein bij hem staan. Zoals een goede partner betaamt, staat hij hem bij. "Natuurlijk kan het gebeuren, maar zoiets moet je niet incalculeren. We moeten nu genieten van het moment en je wordt in het leven altijd een keer op je bek geslagen. Ik weet dat we allebei een rugzak hebben en dat we genoeg mee hebben gemaakt, maar we moeten ons erdoorheen slaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze BN'er heeft een verleden met Rein uit MAFS

Voor Married At First Sight begint is het aan de experts de schone taak om te kijken of er mogelijk liefde in de lucht hangt tussen de kandidaten. In onderstaande video leggen ze de wetenschap achter de matchscores van de MAFS-koppels uit.

Deskundigen leggen wetenschap achter MAFS-matches uit

02:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!