Prince Charming aflevering 8 Beeld © Videoland

Prince Charming-reünie eindigt met enorme plottwist

27 januari 2021 14:00

Kijkers van 'Prince Charming' konden in de finale zien hoe Marvin uiteindelijk voor Marnix koos. Nu is het tijd voor de speciale reünie-uitzending en krijgen we ook antwoord op de vraag of ze nog samen zijn.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Prince Charming aflevering 8.

"Ik ben echt ontzettend verliefd"

Marvin vertelt in de reünie dat hij tot over zijn oren verliefd is. Maar níet op Marnix. "Ik ben ontzettend verliefd en wil eigenlijk ieder moment van de dag met hem samen zijn", vertelt hij. "Ik ben heel blij dat ik nu met Ferdi samen ben en de toekomst kan gaan ontdekken." Het is dus medekandidaat Ferdi die voor vlinders in zijn buik zorgt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming

Na terugkomst in Nederland kwamen Marvin en Marnix erachter dat hun liefde toch niet meant to be was. Hun klik was meer vriendschappelijk. "Ferdi bleef wel echt in mijn hoofd zitten."

Ferdi schopte het tot de finale van Prince Charming. Hij en Marvin hadden toen al een ontzettende klik. Toen Marvin bekendmaakte voor Marnix te gaan, twijfelde Ferdi dus ook of hij het wel goed had gevoeld: "Is mijn mensenkennis dan zo slecht?" Eenmaal terug in Nederland zocht Marvin weer contact met hem op. Ferdi legt uit dat hij wel even heeft getwijfeld. "Je bent wel aan de kant gezet dus je voelt je wel even tweede keus. Dat is gewoon hoe het is." Uiteindelijk besloot hij er toch op in te gaan, mét succes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer blokkeert Prince Charming-rivaal Alastair uit zijn leven

Ferdi en Marvin hebben sinds een maand officieel verkering, maar moesten hun fling nog geheimhouden. Ferdi kan dan ook niet wachten om eindelijk samen de deur uit te gaan.

Ook Marvin kan zijn liefde nu eindelijk van de daken schreeuwen. "Ik ben heel blij dat ik toch nog de kans kreeg bij Ferdi. Ik ben echt ontzettend verliefd. Ik ben echt naar Sicilië gegaan om verliefd te worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marnix uit Prince Charming vertelt over eerste nacht met Marvin

Rick leek in eerste instantie ook een goede match voor Marvin, maar toch voelde die de spark niet. Rick vertelt in onderstaande video aan RTL Boulevard dat hij opgelucht was toen hij door Marvin naar huis werd gestuurd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!