Lang Leve de Liefde Beeld © SBS

Afwijzing in Lang Leve de Liefde neemt ongemakkelijke wending

27 januari 2021 16:15

Het kan twee kanten opgaan als je je opgeeft voor een avontuur als 'Lang Leve de Liefde'. Of je loopt het huis binnen en je wordt van je sokken geblazen door je date, of je trekt aan het kortste eind. Dat laatste is van toepassing op Maikel, die op dinsdagavond het 'Lang Leve de Liefde'-huis betreedt. Hij is namelijk niet erg te spreken over zijn match.

"Viel het mee toen ik door die deur kwam?"

Het is altijd gevaarlijk als je de reactie van je date probeert te peilen tijdens zo'n blind date, maar Amanda gaat er vol voor. Ze is sinds 2013 single en hoopt dat de ware nu voor haar zit. Zij vindt hem namelijk hartstikke leuk. Vol spanning wacht ze af tot Maikel een loftrompet steekt, maar die blijft uit.

Na een net iets te lange en ongemakkelijke stilte zegt Maikel dat hij het 'op zich wel met iedereen gezellig kan hebben', wat codetaal lijkt te zijn voor 'je bent niet mijn type'. "Viel het mee toen ik door die deur kwam, of dacht je: o, mijn God?" vraagt ze hem. "Nee, zo erg is het ook niet", luidt het pijnlijke antwoord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-kandidaat beledigt vrouw: 'Misschien iets sportiever nog'

Nou, de toon is gezet. De grote vraag is nu of Maikel zijn afknapper te boven kan komen en voor de verlenging gaat met Amanda, en of zij zit te wachten op een man die nogal experimenteel in de slaapkamer blijkt. Het verlossende antwoord is te horen in de aflevering van woensdagavond. Lang Leve de Liefde wordt iedere werkdag uitgezonden om 19.00 uur op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lang Leve de Liefde krijgt extra lange afleveringen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!