Temptation Island aflevering 11 Beeld © Videoland

Videoboodschappen zorgen voor heftige emoties in Temptation Island

28 januari 2021 14:00

Het einde van 'Temptation Island: Love or Leave' nadert en dat betekent dat de dreamdates steeds dichterbij komen. De kandidaten krijgen in de elfde aflevering eerst iets anders voor hun kiezen: ze mogen een videoboodschap opnemen voor hun (ex-)partner.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island: Love or Leave aflevering 11!

"Ik moet voor mezelf kiezen en je laten gaan"

Het nieuws dat de deelnemers een videoboodschap mogen opnemen voor hun partners, zorgt voor een hoop onrust in de villa's. Ze mogen er namelijk ook voor kiezen geen boodschap op te nemen of om de boodschap van hun partner niet te bekijken. En die boodschap mag maar 15 seconden duren. Best kort als je je hart wil luchten.

Denise en Marco

Het begint allemaal met Marco en Denise. De twee gaan de temptation aan met de vrijgezellen in hun villa's, maar het koppel lijkt niet te breken. De boodschappen die ze naar elkaar sturen zijn dan ook vooral heel lief en zoetsappig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation reageert op geruchten over vreemdgaan

Eva en Kevin

Door naar Eva en Kevin. Het stel is pas later toegevoegd aan de villa, maar toch lijkt hun relatie nu al op losse schroeven te staan. Kevin laat Eva weten dat hij haar mist en het maar een moeilijk proces vindt. De boodschap van Eva is een stuk minder romantisch. "Lieve Kevin, ondanks dat we hier nog maar kort zijn heb ik veel geleerd over onszelf en onze relatie. Ik twijfel er soms aan of we wel verder moeten. Maar ik heb hier geleerd om mijn gevoelens beter te uiten. Ik hoop dat jij daarin een groei doormaakt en antwoord op jouw vragen hebt gekregen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik doe mijn best. Dikke kus." 

De woorden hakken erin bij Kevin. "Ze noemt mij nooit Kevin; ze noemt mij Kevin als we ruzie hebben." Wat later op de avond lijken de woorden pas helemaal ingedaald bij Kevin. Hij denkt dat zijn relatie niet meer te redden valt en huilt uit bij de vrijgezelle dames, waarbij ook een hele partij scheldwoorden valt.

Jaydi

Jaydi heeft geen boodschap opgenomen voor Sonny, omdat zij hem eerder al een bericht heeft gestuurd. Ze hoopt wel wat van haar ex-vriend te horen, maar komt van een koude kermis thuis. Of Jaydi überhaupt doorheeft dat Sonny alweer terug is naar Nederland, wordt niet helemaal duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny neemt rigoureus besluit in Temptation Island

Karina en Greg

De relatie van Greg en Karina lijkt al een tijdje over. Karina is er namelijk klaar mee en zoekt steeds vaker (fysiek) contact met Daryl. In de vorige aflevering was al te zien hoe Greg daar helemaal kapot van was. Nu probeert hij met zijn videoboodschap nog maar eens duidelijk te maken dat hij Karina echt niet kwijt wil en dat hij tijdens zijn verblijf in de villa heel erg is veranderd. Die woorden gaan er niet in bij Karina, omdat Greg wel vaker dit soort beloftes heeft gedaan.

De boodschap van Karina maakt voor Greg meteen duidelijk hoe zij erin staat. "Ik moet voor mezelf kiezen en je laten gaan." Klare taal. Karina's woorden komen keihard binnen bij Greg. In de villa wordt hij opgevangen door de andere heren en de vrijgezelle dames. 

Maar later die avond krijgt Greg nóg een beeld te zien: een video van een zoenende Karina en Daryl. "Ik wist het, bro!" schreeuwt hij herhaaldelijk. Ondanks dat Marco hem regelmatig stevig probeert te omhelzen, verliest hij zijn controle en stormt zijn slaapkamer uit. Hoe dat afloopt, zien we volgende week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven

Love Therapy: Daryl over zijn bijzondere band met Karina

09:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!