Mick in Married at First Sight Beeld © RTL

Dit is het knappe zusje van MAFS-kandidaat Mick

27 januari 2021 20:18

Met zijn grote glimlach en ietwat grove taalgebruik is Mick één van de sterren in het nieuwe seizoen van 'Married At First Sight'. Maar wie in de laatste afleveringen ook een glansrol speelt, is zijn knappe zusje Kaylee.

Door de experts van Married At First Sight is Mick gekoppeld aan Daisy, die net als hijzelf in Amsterdam-Noord woont. De familie en vriendengroepen van het koppel zijn uitgerukt om hun bijzondere ja-woord in Zeist bij te wonen. Ook zusje Kaylee biedt mentale support aan haar broer. Even duikt ze op aan de zijde van haar tante Anneke, de Micks rots in de branding. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze BN'er gaf Mick op voor Married At First Sight

Als iemand een familiemens is, dan is het Mick wel. Door de jaren heen heeft de trotse bruidegom verschillende kiekjes van zijn familie geëtaleerd op Instagram. Kaylee mag uiteraard niet op de foto's ontbreken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-deelnemer Lizzy reageert op geruchten over scheiding

Of het huwelijk voor Mick en Daisy eindigt in een sprookje is nog even afwachten. Ben je benieuwd of jij en je partner net zo'n hoge matchscore behalen als dit koppel? In de video hieronder legt expert Tilly uit hoe jij de test kunt maken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!