Sonny en Jaydi Temptation Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Jaydi teleurgesteld na besluit Sonny in Temptation Island

30 januari 2021 11:51

De videoboodschappen zorgden voor heftige emoties deze week in 'Temptation Island: Love or Leave'. Vooral bij Jaydi kwam het hard aan dat ze van haar ex niets had ontvangen. In 'Temptation Love Therapy' gaat ze daar dieper op in.

"Ik zit ook met mijn emoties en had op zijn minst iets terug verwacht"

"Ik vond het wel heftig natuurlijk", blikt Jaydi terug bij Gwen van Poorten. Toch besloot ze zelf ook om geen gebruik maken te van de optie, omdat ze Sonny eerder al een speciale videoboodschap had gestuurd. "Ik had zoiets van: je weet hoe het zit (...) Maar de enige reactie die ik van hem heb gekregen is: 'Jongens ik ben weer single, kom maar op met die twaalf vrouwen'. Dus dat ik nu niets van hem ontving vond ik best wel jammer." Wat Jaydi echter op dat moment niet wist is dat Sonny al lang en breed naar huis is en niets kán sturen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven

Dat haar teleurstelling zo groot was, kwam ook doordat zij en Sonny 3,5 jaar samen zijn geweest. Maar dat kon Sonny op dat moment niks schelen, denkt Jaydi. De enige beelden die zij te zien kreeg waren van een feestende Sonny. "Natuurlijk heb ik die keuze zelf gemaakt, maar ik zit ook met mijn emoties en had op zijn minst iets terug verwacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky van Temptation Island over Jaydi: 'Liefde op eerste gezicht'

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!