Sonny en Jaydi Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Jaydi: 'Zonder Temptation waren Sonny en ik ook uit elkaar'

2 februari 2021 08:55

Jaydi en Sonny deelden de afgelopen drie jaar lief en leed met elkaar, maar Jaydi kwam tijdens 'Temptation Island: Love or Leave' tot de conclusie dat hij haar niet langer gelukkig maakt. In 'Temptation Love Therapy' vertelt ze uitgebreid over hoe gecompliceerd haar relatie met Sonny was.

"Ik denk achteraf dat we nog wel heel even samen waren geweest, maar niet heel veel langer"

Love Therapy: Jaydi neemt het op voor haar ex Sonny

12:31

Volgens Jaydi is het belangrijk dat je er voor elkaar bent in een relatie en dat je een aanvulling op elkaars leven bent. Sonny ziet dat net even anders. Volgens hem heeft hij de afgelopen jaren volledig voor háár geleefd. "Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest", stelde hij tot ontsteltenis van velen in het programma. 

Volgens Jaydi heeft Sonny haar zeker geholpen, maar anders dan hij denkt. Zo is ze door hem socialer geworden en kan ze nu beter contact leggen. "Ik ben iemand die het lastig vindt om mijn gevoel op de juiste manier te uiten", vult ze aan. "Daarvoor heeft hij mij tips geven, dus ik kan wel zeggen dat hij mij in zekere zin heeft geholpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonny reageert op zijn omstreden uitspraken in Temptation Island

Wellicht had Sonny haar die tips beter niet kunnen geven; dan was Jaydi misschien niet in de open armen van Ricky gewandeld. Al was hun relatie volgens Jaydi ook voordat ze Ricky kende zo goed als op. "Ik denk achteraf dat we nog wel heel even samen waren geweest, maar niet heel veel langer", antwoordt ze als haar wordt gevraagd of ze zonder Temptation nog bij Sonny was geweest. "Er had echt wel een héle grote switch in onze relatie moeten plaatsvinden wilde het nog werken. En als ik er nu op terugkijk heb ik niet het idee dat die switch was gekomen... Dus ik denk dat het uiteindelijk wel stuk was gelopen."

Volgens Jaydi was ook haar familie niet gek op Sonny. "Het was meer van: we accepteren dat jij een relatie met hem hebt en hij hoort erbij", vertelt ze. "Hij heeft meerdere keren bij mijn familie aangegeven: ik ben er klaar mee en wil geen relatie meer met Jaydi, maar ik wist daar niets vanaf." En daar bouw je volgens haar geen credits mee op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tahira van Temptation Island cijferde zichzelf jaren weg

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!