John de Mol Beeld © ANP

Nieuwe Big Brother weet John de Mol nog niet te overtuigen

28 januari 2021 14:42

Media-ondernemer John de Mol (65) heeft voor komend jaar grote plannen. "Wij gaan alleen al dit jaar, buiten Marble Mania, vijf hele grote projecten doen", zegt de Talpa-topman in een interview met 'De Telegraaf'.

"Van wat ik gezien heb, ben ik niet kapot"

Volgens de mediamagnaat gaat hij zich niet wagen aan een realityprogramma. "Daar is momenteel al heel veel", verwijst hij naar bijvoorbeeld de komst van Big Brother bij concurrent RTL. Het programma werd eind vorige eeuw door hem bedacht, maar de nieuwe versie weet hem nog niet te overtuigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Dikkertjesclausule' John de Mol uit De TV Kantine bestaat echt

"Ik denk sowieso dat het al moeilijker is om een Nederlands publiek achter een realityprogramma te krijgen met de helft een Belgische cast en de helft een Nederlandse cast", oordeelt hij. "Laat ik het voorzichtig beoordelen: van wat ik gezien heb, ben ik niet kapot."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill keert terug in Big Brother-huis na ziekenhuisopname

John heeft voor zichzelf nog grote dromen. "Tien jaar geleden riep ik: 'ik wil een Emmy winnen'. Nou, daar heb ik er inmiddels vijf van staan, maar ja, steeds met The Voice. Ik wil er nog wel een winnen met een ander programma. Ik wil ook nog een keer de Televizier-Ring winnen, ik wil nog tien programma's maken die door de grens van twee miljoen kijkers heen gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!