Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Overzicht: kijkers Temptation Island drijven spot met deelnemers

31 januari 2021 12:51

Sonny heeft helaas zijn tijd bij 'Temptation Island: Love or Leave' niet volgemaakt, maar wat hebben we van hem genoten! Ook de fans van het programma krijgen maar geen genoeg van hem en ging de afgelopen weken helemaal los op Twitter en Facebook. Ook de andere kandidaten ontkomen er niet aan. Hieronder een kort overzichtje!

Sonny is al weken trending als het gaat om zijn uitspraken. Eén van zijn inmiddels meest beruchte quotes van het seizoen doet hij als duidelijk wordt dat Jaydi niet langer met hem verder wil. "Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest", spreekt hij zich uit. "Zij heeft nu de keuze gemaakt om zonder zijwieltjes te fietsen. Nu gaan we kijken hoe snel ze op haar bek gaat."

Bol.com haakte daar, zoals ze wel vaker doen, slim op in door een foto van twee zijwieltjes te delen met daarbij een zogenaamde review van Sonny met de tekst 'niet meer nodig voor mijn levensproject'. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuw seizoen Temptation Island USA binnenkort te zien

Niet alleen de koppels, ook de singles worden flink op de hak genomen. In onderstaande video wordt niemand gespaard. Zelfs de bekende Het komt wel goed schatje-reclame van het merk Roosvicee wordt gebruikt in het kostelijke overzicht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation vertelt over plannen rond eigen documentaire

Ook nieuwkomers Eva en Kevin ontkomen er niet aan. Het koppel is 1,5 jaar een stelletje en wil graag verhuizen naar een groter huis om een gezin te stichten. En daar haakt deze kijker komisch op in door het antwoord van presentator Kaj Gorgels te veranderen.

Ook het feit dat Kevin tijdens de eerste twee weken van hun relatie al vreemdging, wordt bijdehand gebruikt voor memes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonny en Jaydi speelden in 2019 al eens dat ze uit elkaar waren

Sonny mag dan wel inmiddels zijn koffer hebben gepakt, Jaydi heeft het in Italië nog altijd naar haar zin met loverboy Ricky. Voordat ze haar hart aan hem gaf, besloot ze een videoboodschap naar Sonny te sturen. Ontzettend verdrietig natuurlijk, maar het zorgde wel voor inspiratie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tahira van Temptation Island cijferde zichzelf jaren weg

Zelfs op TikTok is Sonny trending, onder meer door de manier waarop hij Engelse woord 'purpose' uitspreekt.  

Sonny was eerder te gast in Temptation Love Therapy. Daar reageerde hij onder andere op alle online aandacht die hij kreeg.

Love Therapy: Sonny reageert op nieuwe liefde van Jaydi

13:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Videoboodschappen zorgen voor heftige emoties in Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!