Beeld © kRO-NCRV/Linelle Deunk

Milou uit BzV over break-up met Bastiaan: 'Er is veel gebeurd'

29 januari 2021 10:52

Waar boer Jan en Nienke uit 'Boer zoekt Vrouw' na een korte breuk weer samen kwamen, lijkt dat voor boer Bastiaan en Milou geen optie. De Limburgse deelt via Instagram Stories haar kijk op de breuk.

"Er is veel gebeurd de afgelopen tijd... Teveel waarschijnlijk"

Veel volgers van Milou leven met haar mee en willen dan ook weten hoe het nu met haar gaat. Een van hen vraagt of ze veel verdriet heeft over de boer. 'Ik baal dat ik het moet toegeven, maar ja dat is zo', reageert ze. 

Een andere volger denkt dat Bastiaan en Milou weer samenkomen en volgens Milou zijn er meer volgers die er zo over denken. Zij ziet dat anders. 'Als iemand een glazen bol heeft? Er is veel gebeurd de afgelopen tijd... Teveel waarschijnlijk.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit BzV geeft duidelijkheid: 'Breuk was niet mijn keuze'

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vorig jaar zien hoe de Limburgse Milou als een blok viel voor de Zeeuwse boer Bastiaan. Zij woonde op dat moment nog in Frankfurt, maar tijdens de eerste lockdown trok ze in bij Bastiaan. Thuiswerken kon natuurlijk net zo goed vanaf de boerderij.

Helaas bleek hun liefde geen lang leven bespaard, zo werd duidelijk in de BzV Kerstspecial. Milou kreeg bakken vol kritiek en daarom legde ze kort daarna op Instagram uit hoe de vork écht in de steel zal. 'Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen.' Volgens haar was Bastiaan degene die de stekker eruit trok. 'Nee, het was niet mijn keuze en nee Bastiaan was niet te min voor mij. Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemiek uit BzV voelde zich 'mislukt' tijdens deelname

Gelukkig is er ook nog leuk BzV-nieuws. Steffi en Roel zijn ouders geworden van een kerngezonde dochter! Ze besloten hun kleine meid te vernoemen naar de vrouw die hun relatie mede mogelijk heeft gemaakt: Yvon Jaspers. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Bastiaan uit BzV showt harige nieuwe look

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!