Anouk Beeld © RTL

Anouk verafschuwt TVOH-optreden: 'Heel erg blij dat het voorbij is'

29 januari 2021 20:59

Na acht spannende auditierondes hebben de vier coaches van 'The voice of Holland' hun teams samengesteld. Omdat niet alle talenten de liveshows bereiken, strijden de kandidaten tegen elkaar in The Battles. Zo ook de kandidaten van Jan Smit (35). Anouk (45) haalt genadeloos uit als het optreden van Evie en Hilde er eindelijk op zit.

"Ik zou het er gewoon bij laten denk ik"

Het helpt ook niet mee dat de meiden in het team zit van de collega die haar het minst aan lijkt te staan: Jan. Hun versie van Fun 'Some Nights' kan haar niet bekoren. Ze vindt het optreden zelfs zo verschrikkelijk dat ze allebei de meiden achter zou laten in deze ronde van The Battles. 

Na Waylon is het Anouks beurt om haar zegje te doen. "Ja, nou ja, ik denk er iets anders over", refereert ze naar het positieve commentaar van Waylon. "Ik vond het liedje echt vreselijk. Ik vond het een heel raar nummer. Weten we meteen wat er in de Spotify-playlist van Jan staat", steekt ze van wal. "Ik was heel erg blij dat het voorbij was. Dus ja, als ik zou moeten kiezen... Ja, ik weet het niet. Ik zou het er gewoon bij laten denk ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk in The Voice geëmotioneerd door bijzondere versie 'Hallelujah'

Jan sneert ondertussen sarcastisch 'gezellig' naar zijn collega in de quarantainer en trekt zich er niks van aan. Hij is onder de indruk van Evie, die met haar 18 jaar een volwassen stemgeluid laat horen. Jan besluit om haar mee te nemen naar de volgende ronde en slaat daarmee het commentaar van Anouk in de wind. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon verdedigt keuze Jan Smit als nieuwe coach The Voice

Je snapt het: de sfeer zit er in deze aflevering van The voice of Holland weer lekker in. Tijdens de audities ging het ook hard tegen hard. De aanvaring van Anouk en Jan bekijk je hieronder nog eens terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!