Dani in The voice of Holland Beeld © RTL

Tranen vloeien bij 'beste battle' in The voice of Holland

30 januari 2021 11:52

De toon is gezet in 'The voice of Holland'. De teams zijn gevormd en de strijd is vrijdagavond losgebarsten. In de eerste ronde van The Battles vechten de talenten om een plek in het team van hun coach. Sterspelers van de avond? Dat zijn ongetwijfeld Dani en Hanin uit team Anouk (45).

"Ik heb kippenvel all over"

Anouk is meedogenloos: ze heeft twee publiekslievelingen in haar team en ze zet ze recht tegenover elkaar in The Battles. Met hun Engelse en Arabische versie van Adele's 'Hello' winnen Dani en Hanin niet alleen weer de harten van de coaches, maar ook van de kijkers thuis. Het optreden zit vol kippenvel momenten en eindigt zelfs met tranen bij de twee talenten op het podium.

Ali B is enorm onder de indruk. "Beste battle tot nu toe", concludeert hij. "Complimenten aan die gekke zus van mij (Anouk, red.). Ze weet er iedere keer weer nieuws wat van te maken. Ik heb kippenvel all over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk in The Voice geëmotioneerd door bijzondere versie 'Hallelujah'

Waylon lijkt te balen als een stekker dat deze twee talenten niet in zijn team zitten. Hij spreekt vol lof over het optreden. "Het mooiste vind ik dat niets zo makkelijk verbindt als muziek. Culturen, levensovertuigingen en talen komen samen met tranen. Met tranen van bewondering en liefde voor elkaar. Dat vind ik eigenlijk het allermooiste dat ik hier gezien heb."

"Jullie hebben het hartstikke goed gedaan", vult Anouk het commentaar van de andere coaches aan. "Echt fantastisch. Ik heb zoiets: ik wil jullie allebei meenemen." Ze houdt zich aan haar woord. Nadat ze Dani veiligstelt, redt ze Hanin door op de 'save'-knop te drukken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Battles The Voice dit jaar extra zwaar voor de kandidaten

Dani probeerde eerder al eens door te breken via The voice of Holland. In de video hieronder hoor je daar alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!