Eva Jinek Beeld © Jinek

Marc-Marie Huijbregts laat Eva Jinek blozen na te diep decolleté

30 januari 2021 13:52

Oplettende 'Jinek'-kijkers zagen donderdagavond hoe de blouse van presentatrice Eva Jinek (42) een eigen leven probeerde te leiden. Dat viel ook Marc-Marie Huijbregts (56) op. "Je begon gisteravond en ik dacht nou nou, die heeft er zin in!", confronteerde hij haar vrijdag in de talkshow.

"Godzijdank kwam mijn collega om mij aan te kleden"

Marc-Marie was vrijdagavond te gast bij Jinek om het te hebben over de magie van live optreden. Iets wat er momenteel niet inzit vanwege het coronavirus. "Je weet dat het fout kan gaan en dat maakt het zo mooi", vertelt de komiek vlak voordat hij Eva voor het blok zet. "Bijvoorbeeld als je een knoopje te ver open hebt...", gaat hij vervolgens verder, waarna Eva zich even geen houding weet te geven.

Gelukkig herpakt de koningin van de late avond zich snel. "Ik ga voortaan elke avond een coltrui dragen", lacht Eva terwijl ze haar blouse snel een stukje verder dichtknoopt. 

Hilariteit aan tafel om 'live optreden'

06:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek opgejaagd door paparazzi: durfde niet naar ziekenhuis

Maar Marc-Marie is nog niet klaar met het onderwerp. "Het leuke was dat ik zag dat je op een gegeven moment jezelf in de monitor zag en dacht: ik moet niet te ver naar voren." Gelukkig kan Eva er inmiddels wel om lachen. "Iemand zei in mijn oor: even je shirt naar achter trekken", legt ze uit. "Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega om mij aan te kleden." 

En die desbetreffende collega wil ze graag nog even bedanken namens haar moeder, voor het feit dat ze niet halfnaakt op tv verscheen. "Het is live, het kan misgaan (...) De kans dat je je hele carrière vergooit is altijd aanwezig, wat wil je nog meer? Excitement!", rondt Eva vervolgens af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek over schoonheidsideaal op Instagram: 'Eindeloze stroom'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!