Tim Hofman bij 'Media Inside' Beeld © NPO/BNNVARA

Tim Hofman onder vuur in Media Inside: 'Je hebt Messiascomplex'

01 februari 2021 11:51

Marcel van Roosmalen (52) wond er geen doekjes om in 'Media Inside' op NPO3. De presentator ging er gisteravond voor toen Tim Hofman (32) te gast was in zijn talkshow en verweet hem een 'Messiascomplex' te hebben.

"Als jij een mening hebt, dan moeten we het meteen allemaal vinden"

Tim was samen met zijn vriendin Lize Korpershoek te gast bij Media Inside, waar de BOOS-presentator toegaf weleens iets te fanatiek te zijn in zijn YouTube-show. Marcel ziet dat ook. "Als jij een mening hebt, elke keer als jij wat vindt, dan moeten we het meteen allemaal vinden", zei Marcel. Dat kon Tim niet helemaal waarderen. "Lul nou niet zo stom!" reageerde hij. "Jij leeft van meningen. (...) Marcel, hou toch op." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Omstanders openen aanval op Tim Hofman tijdens opnames BOOS

Volgens Marcel heeft Tim 'een intentie' met zijn mening en wil hij mensen zijn kant 'op trekken'. "Ik zit met verbazing op de bank. Dan hebben we iemand van 32 die de minister de maat gaat nemen. En niet één keer, maar gewoon altijd", aldus Marcel. Tim snapt op zijn beurt niet waarom Marcel 'onzeker' wordt van zijn tweets. "Het gaat mij meer om het Messiascomplex wat erachter schuilt", sneert de Media Inside-presentator terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

Dat schiet bij Tim in het verkeerde keelgat. "Messiascomplex, omdat ik een keer over de zeik ben als een Tweede Kamerlid zijn werk niet doet? Dan heb ik toch geen Messiascomplex?" reageert hij. "Ik vind gewoon weleens wat. (...) Ik wil er mensen ook niet mee in het geding brengen, dus als jij er echt moeite mee hebt... Ik zal kalmer doen dan." Media Inside is hier terug te kijken bij NPO Start.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!