Beeld © RTL

Bizar toeval in MAFS: Monique heeft verleden met Mick én Daisy

1 februari 2021 21:42

In de vorige aflevering van 'Married at First Sight' zagen we al dat Monique Smit (31) een connectie heeft met kandidaat Mick. Sterker nog, de zangeres en presentatrice gaf Mick zelfs op voor het programma. Maar soms kan toeval geen toeval meer zijn. Want wat blijkt? Monique kent Daisy, aan wie Mick gekoppeld is, ook!

"Je wordt er stil van"

In de aflevering van maandag geven Daisy en Mick elkaar het jawoord. Vlak na de ceremonie zien we hoe de gasten over de match praten. Ze hebben er het volste vertrouwen in, ook Monique. "Een 7,8 geven we het", zegt ze.

Maar later blijkt dat Monique niet alleen een connectie heeft met haar goede vriend Mick, maar ook met zijn vrouw Daisy. De moeder van de bruid vertelt het: "Daisy en Monique hebben samen in de klas gezeten op de kappersschool." Presentator Carlo Boszhard kan zijn oren niet geloven. "Ja, je wordt er stil van. Ik ook. Vijftien jaar geleden." En het toeval wordt nóg groter. "Ik heb vorige week met de kinderen van Daisy's zus en zwager in de ballenbak gezeten." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze MAFS-kandidaten trouwden niet maar vonden elkaar wél

Achter het maken van matches in Married at First Sight gaat een heel selectieproces schuil. In de video hieronder vertellen de experts meer over hoe de matches worden gemaakt.

Deskundigen leggen wetenschap achter MAFS-matches uit

02:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!