Beeld © ANP

Loretta over rare sfeer Koffietijd: 'Aaf gevoeliger dan ik dacht'

2 februari 2021 11:25

Aaf Brandt Corstius (45) en Marc-Marie Huijbregts (56) hebben allebei een ander gevoel overgehouden aan hun optreden in 'Koffietijd' vorige week. Hij vond het gezellig, zij omschreef de sfeer als 'vijandig'. Presentatrice Loretta Schrijver (64) wist blijkbaar niet wat ze hoorde en bijt op de Facebook-pagina van haar programma van zich af.

"Ik denk dat Aaf een stootje kan hebben, want het is natuurlijk een pittige tante"

Het is hoog tijd voor een bakje oploskoffie, want blijkbaar is er nog sprake van oud zeer tussen Loretta en Aaf. De presentatrice baalt ervan dat haar gast zich niet prettig voelde aan tafel bij Koffietijd, maar lijkt er óók van te balen dat Aaf dit besproken heeft in haar podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Daardoor domineerde Loretta op maandag namelijk de media-headlines.

Loretta reageert op het misplaatste grapje dat ze in de uitzending maakte dat niemand op de mening van Aaf zit te wachten. "Ik denk dat Aaf een stootje kan hebben, want het is natuurlijk een pittige tante. Maar blijkbaar niet en is ze toch iets gevoeliger dan ik dacht. Maar ja, ze schrijft wel pittige columns..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaf Brandt Corstius voelde rare sfeer bij Loretta in Koffietijd

"Aaf, het was niet de bedoeling, maar dat ga ik niet via dit medium met haar uitpraten", vertelt Loretta in de video, waarna ze wel nog even doorgaat over de kwestie. "Er was helemaal niks aan de hand. Ik vind het jammer dat ze zich niet prettig heeft gevoeld bij Koffietijd, want we zijn toch een gezellig programma. Een grap kan ook weleens verkeerd vallen." Aan het eind laat ze nog weten dat ze hoopt dat 'Aaf niet al te ongelukkig is'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ze lijkt altijd zo lief: Loretta Schrijver brandt foto live op tv af

Het hele item kijk je hier terug:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!