Aron en Monique in Married At First Sight Beeld © RTL

Ex-vriend spreekt bruidegom toe op huwelijk Aron en Monique in MAFS

02 februari 2021 21:54

Het is een vreemde gewaarwording in de negende aflevering van 'Married At First Sight': terwijl Monique zich klaarmaakt om 'ja' te zeggen tegen een wildvreemde man, geeft niemand minder dan haar ex-vriend haar weg.

"Je zal je misschien afvragen wie ik ben"

Je ex meenemen als je op het punt staat om eeuwige trouw te beloven aan een nieuwe partner: veel mensen moeten er niet aan denken. Maar voor Monique en haar voormalige vriend René is het ondenkbaar dat hij op de grote dag ontbreekt. Hij is zo belangrijk voor haar dat hij Aron, de kersverse echtgenoot van zijn beste (ex-)vriendin, zelfs toespreekt voordat Aron de kans heeft gehad om een praatje te maken met Monique.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden huwelijksnacht

"Je zal je misschien afvragen wie ik ben", begint René, die als getuige meekomt naar de bruiloft. "Ik ben niet de vader, broer of zoon, maar ik ben René. Ik ben haar beste vriend en ook haar ex-vriend. Maak je geen zorgen. Acht jaar geleden is dat geëindigd en vier jaar later bleek dat we heel goed zijn in vriendschappen. Ze is mijn beste vriendin." 

Aron kan er goed mee omgaan: hij belooft om goed voor Monique te zorgen en bedankt René voor zijn woorden als hij het koppel heel veel geluk toewenst. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze MAFS-kandidaten trouwden niet maar vonden elkaar wél

De hoop is dat Aron en Monique net zo gelukkig mogen worden als Patty en Bram. Deze oud-deelnemers gaven elkaar het ja-woord in Married At First Sight en zijn nog altijd gelukkig getrouwd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!