Beeld © SBS

Rijke man in Steenrijk, Straatarm leefde jarenlang op straat

03 februari 2021 21:48

De zestiende aflevering van 'Steenrijk, Straatarm' is een bijzondere aflevering. De man van het steenrijke koppel, Tommaso Bordoni (29), geniet van de luxe dingen des leven. Maar dat betekent niet dat hij met de zilveren lepel in de mond is geboren.

Dat Tommaso en zijn verloofde Linsey leven van een weekbudget van €1.650 staat in schril contrast met zijn jeugd. Met zijn Bordoni-imperium boert hij goed door maatpakken aan de financieel goedgeklede man te verkopen, maar vroeger bestond zijn leven niet uit glazen whisky à €180 en chique huizen.

Op zijn vijftiende belandde hij namelijk op straat en moest de ondernemer net als het steenarme gezin Over de Vest rondkomen van een klein bedrag per maand. Hij zag maar twee uitwegen: hij moest gangster óf businessman worden. Tommaso koos voor het laatste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steenrijk, Straatarm-jongen rijdt paard dankzij ex Roxeanne

Aan het begin van de Steenrijk, Straatarm-aflevering waren de reacties van de Twitter-politie op Tommaso, zijn voorkomen en zijn vermogen keihard. Tegen het einde van de aflevering wist hij menig kijker toch voor zich te winnen. 'Tommaso heeft wel echt mijn hart gestolen. Wat een lieverd', deelt een kijker.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!