Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Liyah reageert op twist Temptation: 'Voelde me voor schut gezet'

5 februari 2021 11:04

Hoewel Liyah en Gregory in 'Temptation Island: Love or Leave' overduidelijk een klik hebben, is in de meest recente aflevering te zien hoe hij plotsklaps voor de charmes van Tyra valt. "Ik gaf heel veel om Greg", aldus een teleurgestelde Liyah in 'Temptation Love Therapy'. 

"Dan heb je niets geleerd en dat vind ik gewoon zonde"

De onverwachte zoen tussen Gregory en Tyra viel Liyah vooral zwaar omdat hij even daarvoor nog aankondigde voor háár te gaan. Op beeld hield ze zich groot, maar: "Tuurlijk was ik gekwetst. Waarom ga je aan de groep aankondigden dat je mij ziet zitten en openstaat voor mij, om vervolgens met een ander meisje te gaan zoenen? Ik voelde me voor schut gezet."

Love Therapy: Liyah reageert op zoen Greg en Tyra

10:53
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuw seizoen Temptation Island USA binnenkort te zien

Toch besloot Liyah niet de confrontatie aan te gaan, omdat dat volgens haar geen nut had. "Hij is later wel naar mij toegekomen en toen hebben we best een goed gesprek gehad", vertelt ze. "Ik heb hem toen verteld: ik ben niet boos omdat je het doet, maar gefrustreerd omdat je het doet omdat je pijn hebt. Je houdt haar voor de gek, want de volgende dag wil je niets meer van haar. (…) Dan hebben we zo’n proces doorlopen en dan gaat hij nog dit gedrag vertonen. Dan denk ik: dan heb je niets geleerd en dat vind ik gewoon zonde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deden Sonny en Jaydi alleen mee aan Temptation voor de faam?

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!