Temptation Island: Love or Leave aflevering 12 Beeld © Videoland

Audio verklapt wat er écht gebeurt tijdens Temptation-dreamdates

04 februari 2021 16:15

Het einde van 'Temptation Island: Love or Leave' komt in zicht en dat kan maar één ding betekenen: dreamdates! De deelnemers gaan voor een laatste keer op date met een vrijgezel naar keuze, ditmaal mét overnachting.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island: Love or Leave aflevering 12.

"Ik denk dat het ook heel kwetsend is voor Gregory"

Het is erop of eronder voor de deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Wie gaat een stapje verder met zijn of haar date en wie, zoals Denise in het Engels zou zeggen, keeps it in their pants? Het zijn zoals wel vaker de geluidsopnames die verraden wat de deelnemers 's nachts uitspoken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hadden Jaydi en Ricky seks op Temptation Island? Zo zit het

Waar sommige deelnemers met hun partners hebben afgesproken dat ze niet met een ander in één bed zullen slapen, doen anderen daar niet zo moeilijk over. Greg kruipt gezellig naast Liyah, Kevin naast Kayli en Eva naast Dennis. Natuurlijk slapen Ricky en Jaydi ook 'gewoon' samen. Je zou bijna vergeten dat ze elkaar pas twee weken kennen. Marco kiest ervoor om op de grond te slapen en Denise stuurt ook Mike weg van haar bed.

Ook Karina en Daryl besluiten niet om tegen elkaar aan te kruipen. "Ik denk dat het ook heel kwetsend is voor Gregory. Dat ik dan gelijk op de dreamdate met iemand het bed deel", vertelt Karina met een stalen gezicht tegen de camera. "Dat is ook iets heel intiems, dat heb ik jarenlang alleen maar met hem gedaan. En ja, dat wil ik ook gewoon niet." Mooie woorden, maar hoewel Karina en Daryl net doen alsof Karina in bed slaapt en Daryl op de bank, verraden de geluidsopnames toch iets anders... Kijkers van het programma horen geluiden die we toch alleen maar kunnen plaatsen als seksgeluiden. Tenzij ze midden in de nacht heel hard hebben staan applaudisseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoboodschappen zorgen voor heftige emoties in Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!