Beeld © RTL 4/TV Kantine

Kijkers geschokt om TV Kantine-uiterlijk Rob Kemps: 'Killerclown'

04 februari 2021 20:45

Het was weer lachen gieren brullen in alweer de vierde aflevering van 'De TV Kantine.' Dit keer stond het programma 'De Slimste Mens' centraal, waarin Philip Freriks (76), Maarten van Rossem (77) Francis van Broekhuizen (45), Emma Wortelboer (24) en Rob Kemps (35) centraal stonden. De kijkers reageerden weer vol lof, alhoewel niet iedereen tevreden is met het nagebootste uiterlijk van de Snollebollekes-zanger. 'Rob lijkt op een killerclown', klinkt het onder andere op Twitter.

"Wow! Ben ik de enige die Rob Kemps in De TV Kantine op Jigsaw uit de Saw films vind lijken?"

In het spelprogramma komen naast de deelnemers van het spel ook Beau van Erven Dorens, René van der Gijp en Hugo de Jonge voorbij, die ieder voor zich weer fantastisch geïmiteerd worden. Ook Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes, wordt hilarisch nagedaan. De kijkers zijn echter alles behalve tevreden over zijn uiterlijk. 'Wow! Ben ik de enige die Rob Kemps in De TV Kantine op Jigsaw uit de Saw films vind lijken?' 'OMG! Rob Kemps ziet er niet uit als Rob Kemps maar lijkt meer op een junk die net zijn laatste shot heeft genomen' en 'Jezus Rob Kemps lijkt wel een afgekeurde Thunderbird' zijn maar een greep uit de geschrokken reacties van de kijkers. Later kwamen ook Bram Krikke en Kim Feenstra aan zet in De Slimste Mens.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Stefano Keizers verrast door zijn persiflage in De TV Kantine

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Roos van Kopen Zonder Kijken giert om TV Kantine-persiflage

De TV Kantine is inmiddels bezig aan alweer het twaalfde seizoen. In de eerste aflevering trapte het programma af met een koningsspecial, welke op veel kritiek kon rekenen. In deze aflevering werd prinses Amalia geïmiteerd door Najib Amhali, wat bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Ook Justine Marcella vond het ongepast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!