Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Expeditie Robinson dit jaar mogelijk tóch weer op de buis

05 februari 2021 09:50

Het kwam als een grote teleurstelling voor de fans dat 'Expeditie Robinson' vorige zomer niet kon worden opgenomen. Het spelprogramma koos ervoor om de opnames niet door te laten gaan wegens de coronacrisis. Programmadirecteur Peter van der Vorst (49) laat zijn hersens op dit moment kraken om tot een alternatief te komen.

"We bekijken de mogelijkheden om Expeditie Robinson dichter bij huis op te nemen"

Naar de Filipijnen gaan tijdens de coronacrisis is natuurlijk niet de bedoeling. Daardoor kon het overlevingsprogramma vorig jaar helaas niet doorgaan. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Het lijkt er namelijk op dat er een alternatief komt. "We bekijken de mogelijkheden om Expeditie Robinson dichter bij huis op te nemen", vertelt RTL-hoofd Peter aan Algemeen Dagblad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'

Het zal niet het eerste programma zijn dat van een exotische locatie verhuist naar een oord dichterbij. Voor de realityshows Temptation Island: Love or Leave en Prince Charming werd dezelfde keuze al eens gemaakt. Beide liefdesseries werden in Italië opgenomen in plaats van bijvoorbeeld Thailand. Het is nog maar de vraag of hetzelfde mogelijk is voor Expeditie Robinson

Presentatrice Nicolette Kluijver baalde enorm dat het niet kon doorgaan vorig jaar. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!