Beeld © ANP

Nieuwe programma's voor Eva Jinek in aanloop naar verkiezingen

5 februari 2021 12:09

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen slaan 'RTL Nieuws' en 'Jinek' de handen ineen. Door middel van het 'RTL Verkiezingsdebat', de talkshow 'Jinek & RTL Nieuws: De Strijd om de Kiezer' en 'RTL De Uitslagenavond' willen ze de kijker zo goed mogelijk informeren over de verkiezingen, maakte de zender vrijdag bekend.

Op zondagavond 28 februari voeren zes lijsttrekkers een debat over onder andere het klimaat, diversiteit en de corona-aanpak. Dat doen ze onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuws-presentatrice Jetske Schrijver. De voor- en nabeschouwing van het debat is in handen van presentatrice Eva Jinek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Marc-Marie Huijbregts laat Eva Jinek blozen na te diep decolleté

Van maandag 8 maart tot en met donderdag 18 maart komen Jinek en RTL Nieuws samen iedere dag met een talkshow. Daarin komen lijsttrekkers, politici en politiek verslaggevers langs om het verkiezingsnieuws met elkaar door te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Eva Jinek opgejaagd door paparazzi: durfde niet naar ziekenhuis

De avond van 17 maart staat geheel in het teken van de verkiezingsuitslagen. Vanaf 20.30 uur is er een speciale uitzending waarin Eva Jinek en politiek verslaggever Fons Lambie de uitslagen duiden. Tussendoor wordt er live geschakeld met verslaggevers van RTL Nieuws, zij volgen de uitslagen op diverse locaties in het land.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!