Beeld © De TV Kantine

Rob Kemps over imitatie De TV Kantine: 'Niet mijn knapste versie'

05 februari 2021 16:03

Marieke Elsinga, Bram Krikke, Maarten van Rossem, Margaret Thatcher: met zo veel uiteenlopende typetjes die wekelijks voorbijkomen in 'De TV Kantine', is het niet gek dat er soms een bijzit die iets minder geslaagd is. Dat was ook afgelopen donderdag het geval...

"Je zit in De TV Kantine! Dat is echt de hoogst haalbare eer"

Kijkers van De TV Kantine waande zich donderdagvond even in de studio van De Slimste Mens. Rob Kemps van de Snollebollekes kwam afgelopen seizoen als winnaar uit de bus en dat was genoeg voor Carlo Boszhard en zijn team om de sympathieke Brabander te persifleren.

Hoewel Emma Wortelboer, gespeeld door Elise Schaap, en Irene Moors als Francis van Broekhuizen als twee druppels water op het origineel leken, schrokken kijkers nogal van Rob Kemps, gespeeld door acteur Valentijn Benard.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Douze points! De TV Kantine geeft voorproefje van Eurovisiesongfestival

Hoewel fans van het programma eerder nog onder de indruk waren van zijn vertolking van Tim Hofman, vonden kijkers zijn laatste imitatie minder succesvol. Hoewel de acteur, die (gast)rollen speelde in onder andere Flikken RotterdamNieuwe Tijden en Soldaat van Oranje - de Musical, zeker de stem van de zanger onder de knie had, hoorde zijn uiterlijk eerder thuis in een horrorfilm. 

Valentijn laat via Instagram weten wel te kunnen lachen om de uitzending en ook Rob Kemps himself heeft inmiddels gereageerd. Aan het Algemeen Dagblad laat hij weten: "Het is misschien niet mijn knapste versie, maar kom op: je zit in De TV Kantine! Dat is echt de hoogst haalbare eer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers geschokt om TV Kantine-uiterlijk Rob Kemps: 'Killerclown'

In de uitzending kwam ook Married at First Sight voorbij. Tijden de opnames daarvoor ging Carlo zó op in zijn rol, dat hij zelfs gewond raakte, vertelde hij aan RTL Boulevard. Bekijk de video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!