Beeld © RTL

Rein giert het uit om doodsbange Danny in MAFS

08 februari 2021 21:28

In de tiende aflevering van 'Married at First Sight' zijn Rein en Danny nog steeds aan het genieten van hun huwelijksreis op het Griekse eiland Kos. Maar tijdens het tripje van vandaag komt Danny oog in oog te staan met een grote angst: paarden. Uiteindelijk leidt het uitje tot grote hilariteit bij de twee mannen.

"Ik kom over als een watje"

Rein vindt het paardrijden 'echt heel tof', maar zijn man Danny is minder enthousiast. "Paardrijden en ik zijn nooit zo'n goede combinatie geweest." Zijn aversie van het edele dier komt eigenlijk omdat hij niet zo graag op een dier stapt. "Ik heb die behoefte niet. Laat het dier gewoon." 

Zodra Danny op het paard zit, begint het klagen eigenlijk meteen al. "Je kunt totaal niets met zo'n dier", zucht Danny. "Reins paard remt netjes, maar de mijne niet. Hij wil me er de hele tijd afduwen. Ik vind het echt een onprettig gevoel." Het paardrijden maakt Danny erg onzeker. "Ik kom over als een watje." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nu al eerste scheurtjes zichtbaar in relatie van Danny en Rein

Rein moedigt Danny aan om tóch nog een stukje mee te rijden. "Als je het echt niet meer wil, moet je stoppen." En met frisse tegenzin vervolgt Danny zijn ritje op het paard. "Wat ik er toch voor overheb om een huwelijk te doen slagen." 

Bij de eerstvolgende tegenslag is Danny het zat. "Moeten we niet gewoon wat anders gaan doen? Dit is een teken." Rein kan intussen alleen nog maar heel hard lachen. Vervolgens begint het paard van Danny ook nog te plassen, terwijl Danny nog op zijn rug zit. Ook nu kan Rein enkel nog erg hard lachen. Aan het einde van het ritje is Rein erg trots op Danny, omdat hij de rit wel uit heeft gezeten. "Dat 'ie dit toch heeft doorgezet. Ik ben trots."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Danny krijgt sexy verrassing van Rein in MAFS

Benieuwd of jij en je partner bij elkaar passen volgens de matchtest van Married at First Sight? Kijk dan de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!