Beeld © NT Visuals

MAFS-koppel Aron en Monique straalt van geluk

08 februari 2021 21:31

In 'Married at First Sight' worden zes koppels gevolgd die aan elkaar zijn gematcht door de wetenschap. Ook Aron en Monique zijn aan elkaar verbonden. En in de aflevering van maandag zien we dat het stel elkaar direct ziet zitten.

"Het matcht aan alle kanten"

De twee genieten samen na van een prachtige ceremonie. De taart die Monique heeft uitgekozen - chocolade en karamel - valt direct bij Aron in de smaak. "Dat is dan weer een goede match", zegt Monique. Waarop Aron direct zegt: "Volgens mij is alles goed." Monique: "Ja, tot nu toe wel, hè?" 

Presentator Carlo Boszhard merkt ook dat de vonken er vanaf vliegen tussen het stel. "Het voelt heel goed", begint Aron te vertellen. "Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen, klikte het al meteen. Het matcht aan alle kanten. Dat is wel heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex-vriend spreekt bruidegom toe op huwelijk Aron en Monique in MAFS

Monique noemt de match met haar kersverse man 'ongelooflijk'. "Vanaf het eerste moment dat ik 'm zag, dacht ik meteen: 'Oh leuk!' Je merkt meteen al dat er verbinding is." Monique noemt het 'raar', omdat ze Aron nog maar een uurtje kent. "Maar je voelt nu al de verbondenheid." De bruid heeft dan ook alle vertrouwen in de match. "Dit biedt zeker perspectief, voor misschien wel liefde op het eerste gezicht." 

Als Aron en Monique zo doorgaan, blijken ze misschien wel écht de ware voor elkaar te zijn. Het schoolvoorbeeld van een Married at First Sight-succesverhaal zijn Patty en Bram. Het stel is inmiddels al ruim vijf jaar getrouwd. In de video hieronder vertellen zij wat hun geheim is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!