Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Oogstseizoen uitgesteld: voorlopig geen nieuwe Boer zoekt Vrouw

08 februari 2021 17:22

Jammerlijk nieuws voor alle mensen die met smart zitten te wachten op een nieuw seizoen van het boerendatingprogamma 'Boer zoekt Vrouw'. Voorlopig komt er geen nieuw seizoen vol kalverliefde op de akkers van de lage landen. De coronacrisis speelt ook de jarenlange show parten, vertelt Frans Klein, directeur Video bij de NPO, aan het 'Algemeen Dagblad'.

"We doen geen onverantwoorde dingen"

Uiteraard is Klein zich ervan bewust hoe populair Boer zoekt Vrouw is, maar toch is besloten nieuwe opnames nog niet te starten. "Hoe massief zo’n programma ook is, we doen geen onverantwoorde dingen", legt hij uit in het Algemeen Dagblad.

Eind vorig jaar werd al duidelijk dat het niet het plan is om met een aangepaste versie van het programma op de proppen te komen. "Op anderhalve meter afstand is verliefd worden, is lastig en dat is nu net precies wat we met Boer Zoekt Vrouw hopen te bereiken", vertelde een woordvoerder toen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Milou uit Boer zoekt Vrouw is toe aan iets anders

Onlangs is Steffi, welbekend uit één van de eerdere seizoenen van de datingshow, bevallen van een dochtertje. Zij en haar grote liefde Roel zitten nog steeds op een roze wolk. In de video hieronder vertelt de kersverse moeder over de geboorte van haar dochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!