Beeld © SBS

Liefdesavontuur van hitsige senioren lijkt mis te gaan in LLDL

09 februari 2021 12:09

De seksuele spanning tussen 'Lang Leve de Liefde'-bad boy Ard en zijn Linda, beiden 70, stijgt naar ongekende hoogten. De ondeugende senioren hebben elkaar helemaal gevonden in het huis van de liefde. Ondanks dat Ard een harem aan vriendinnen heeft, valt de aantrekkingskracht vanuit Linda's kant niet meer te ontkennen.

"Ik vind je een lekker mannetje"

Na de eerste 24 uur maken Ard en Linda de balans op. Er is sprake van een 'lichamelijke prikkeling' en de Nederlandse Don Juan wil zelfs zijn vriendinnen opgeven om te latten met Linda. Latten is overigens niet het enige dat de twee willen doen. Door de vele sekspraat lijkt het er op dat ze de lattenbodem van het Lang Leve de Liefde-bed ook eens willen testen.

Toch is het niet de vering van het bed dat uitgeprobeerd wordt. Het water klotst dezelfde avond nog over de rand van de jacuzzi heen, waar de tortelduifjes hun lichamelijke prikkels proberen te ontdekken. Linda kan niet wachten om verschillende standjes met haar date uit te proberen, vertelt ze Ard. "Ik vind je een lekker mannetje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afwijzing in Lang Leve de Liefde neemt ongemakkelijke wending

Helaas krijgt hitsige Linda nul op het rekest. Ard laat het ondanks de praatjes van eerder afweten als ze om een kus vraagt. "Je hebt een grote bek, maar eh... Don Juan, kom op." Linda geeft de strijd niet op. "Ik kan wel één van je vriendinnen worden", probeert ze nog eens. "Niet je vaste vriendin."

Eenmaal in bed hebben de 70-jarigen uiteindelijk wel last van een serieus geval van rode oortjes. "Heb je cup F of G?" vraagt Ard. Er wordt wat later zelfs een kuis kusje uitgedeeld. 

In de aflevering van vanavond gaat het liefdesavontuur verder. Houdt het stand, of knapt Linda af omdat deze man niet verliefd kan worden en niet aan diners bij kaarslicht doet? Lang Leve de Liefde wordt om 19.00 uur uitgezonden op SBS6. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lang Leve de Liefde krijgt extra lange afleveringen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!