Jerrel Beeld © Ingo Calí

Big Brother geeft Jerrel waarschuwing na pesten medebewoners

09 februari 2021 11:07

Sinds donderdag is ‘Big Brother’ een nieuwe bewoner rijker: de flamboyante Jerrel (25). Maar niet alle bewoners lijken gecharmeerd te zijn van de make-up-artiest. Zijn gemene opmerkingen zorgen voor een hoop ophef in het huis, en dan met name bij Michel (36) en Jill (22).

"Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag"

Hoewel Jerrel mede dankzij Michel een plekje in het huis heeft weten te bemachtigen, doet hij toch een aantal valse uitspraken over de oud-marinier. Zo zegt Jerrel dat hij het gevoel heeft dat Michel niet te vertrouwen is en dat hij zijn gezicht vindt lijken op dat van Geronimo Stilton, de welbekende rat. Maar ook Jill moet het ontgelden. Zo fluit Jerrel hard in haar oor, zodat ze last krijgt van oorsuizen, en laat hij meerdere keren een boer in haar gezicht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bloeit er nou iets op tussen Big Brother-bewoners Jill en Thomas?

De kijkers van Big Brother zijn duidelijk niet te spreken over de acties van Jerrel en uiten hun genoegen op social media. Big Brother geeft vrijwel direct gehoor aan die kritiek en besluit om Jerrel aan te spreken op zijn gedrag. Afgelopen zondag kwam het programma dan ook met een statement naar buiten: 'Voor onze bezorgde kijkers en fans. Big Brother houdt zijn huis goed in de gaten. Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag omdat sommige acties en uitspraken van hem niet door de beugel kunnen. Hij gaat meer rekening houden met zijn medebewoners. Bedankt voor de oplettendheid.'

Hoewel Jerrel belooft zijn gedrag aan te passen en de bewoners bereid zijn om hem een tweede kans te geven, blijft een deel van de kijkers onverbiddelijk. Ze hopen dan ook dat Jerrel donderdag naar huis wordt gestuurd. Of dat ook zal gebeuren, dat zal nog moeten blijken. Vanavond worden namelijk pas de genomineerden bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-huis introduceert twee nieuwe bewoners

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!