Married at First Sight Beeld © RTL

Eerste ruzie dreigt huwelijksreis van Mick en Daisy te verpesten

09 februari 2021 21:59

Dankzij de hoge matchscore en een goede eerste indruk lijkt niets het huwelijksgeluk van 'Married at First Sight'-koppel Mick en Daisy in de weg te staan. Totdat donkere wolken zich samenpakken tijdens hun huwelijksreis naar de Algarve.

"Geef me één antwoord als ik het je vraag"

De eerste tekenen dat de relatie op wankelen staat, zie je al binnen de eerste 24 uur van die relatie. Het koppel is gearriveerd in Portugal en ontdekt het zuiden van het land per auto. En ze ontdekken veel: zelfs meer dan de bedoeling was, aangezien Mick keer op keer zijn echtgenote de verkeerde kant opstuurt. Helaas gaat de rit naar de stad net zo soepel als de romantiek in hun relatie. De besluiteloosheid van Mick werkt Daisy in Albufeira regelrecht op haar zenuwen.

Met een goedbedoeld "Jij mag kiezen waar we eten omdat het onze eerste avond is" duidt Mick eigenlijk alvast aan dat zijn vrouw áltijd mag kiezen. Zelfs een simpele vraag als 'gaan we links of rechts?' zorgt al voor een black-out. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizar toeval in MAFS: Monique heeft verleden met Mick én Daisy

Gezellig samen lunchen loopt uit op een regelrecht drama. Het pasgetrouwde koppel lijkt al snel uitgesproken en het lukt Mick maar niet om indruk te maken op zijn vrouw. Haar man leren kennen is voor Daisy als trekken aan een dood paard: Mick is zo geblokkeerd dat er niks meer uitkomt. Daardoor voelt het voor de kijker al snel alsof je naar een sollicitatiegesprek zit te kijken in plaats van een liefdevolle relatie. Tot groot ongenoegen van Daisy. 

"Wat me echt niet lekker zit, is dat ik merkte dat hij geen vragen terugstelde. Ik was vanuit mijn kant heel geïnteresseerd, maar ik merkte niet dat die interesse terugkwam." Haar gezicht staat ondertussen op onweer. "Oké, links of rechts?" probeert ze nog eens. Mick: "Ik kan nu wel stoer wat zeggen, maar ik weet niet zoveel meer. Ik volg jou." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is het knappe zusje van MAFS-kandidaat Mick

"Geef me één antwoord als ik het je vraag. Het boeit me niet of we links of rechts lopen, als we maar lopen", zegt Daisy vervolgens geïrriteerd. "Links of rechts, makkelijker kan ik het je gewoon niet maken. Ik denk dat als ik nu aan hem vraag: wil je een waterijsje of softijsje dat ik een heel verhaal krijg, maar over anderhalf minuut nog niet weet of hij überhaupt ijs wil." Zo, de eerste scheuren in de relatie zijn duidelijk zichtbaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married At First Sight-quiz: aan welke man word jij gekoppeld?

Deze eerste ruzie belooft niet veel goeds voor het huwelijk van Mick en Daisy. Volgens seksuoloog Eveline Stallaart slaat de sfeer al helemaal om tijdens het koppelsweekend, zo vertelt ze in onderstaande video.

Married at First Sight wordt iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!